In den Bronstighen Mangoest. Harde mangoest actie sedert 2005.

home uit het leven aanbevolen tankdenk curiositeiten onder de knop momentopname

Vroem! Thomas heeft een auto (en is er blij mee)

Vrroemmm... Renault Laguna van Thomas

Voor woon-werkverkeer pak je de trein. Maar als je bestemming geen treinstation heeft, moet je iets anders regelen, en dat andere iets is voor mij een klein studiootje in de buurt en een rode Renault Laguna RXT 2.0 voor de deur. De eerste helft wordt de komende week in gebruik genomen, de tweede helft is vandaag reeds ingewijd — en inmiddels klaar voor het Zeeuws-Vlaanderse forensen. Vroem!

2 reacties op “Vroem! Thomas heeft een auto (en is er blij mee)”

  1. Josien zegt:

    Extreem gefeliciteerd, welkom bij de autobezitters! Ik heb er sinds zeer kort ook 1 (lang niet zo’n stoere als jij uiteraard). Je hebt gewoon een rode auto! wow! Heel veel plezier met rondvroemen!

  2. Cheap Windows Sales Rochester zegt:

    Cheap Windows Sales Rochester…

    juni « 2009 « In den Bronstighen Mangoest…

Laat een reactie achter