In den Bronstighen Mangoest. Harde mangoest actie sedert 2005.

home uit het leven aanbevolen tankdenk curiositeiten onder de knop momentopname

Thomas en zijn mediaoptredens

Afgelopen zaterdag vroeg Thomas (van de Bronstige Mangoest) mij hoe het ging met Thomas (van mijn familie, ofwel, mijn jongere broer). Specifieker: de vraag van Thomas (van de Bronstige Mangoest) was voornamelijk of Thomas (m’n broer) na het Ik Wed Dat Ik Het Kan-debacle – hij annuleerde keihard zijn deelname aan een recordpoging eieren kapot buigen, toen hij er achter kwam dat de eventuele winst (een bedrag van €1000,-) niet naar zijn portemonnee, maar naar Plan Nederland zou gaan – al een ander media-evenement als bron van inkomsten had gevonden. Ik heb Thomas (van de Bronstige Mangoest) geantwoord dat dat helaas nog niet het geval was, dus dat er voor Thomas (m’n broer) voorlopig niets anders op zat dan te blijven tappen bij De Negende Cirkel.

Little did I know… dat Thomas (m’n broer) de dag ervoor de uitzending had gehaald van de Coen & Sandershow op 3FM en twee kaarten voor Coldplay in het Goffertpark te Nijmegen had gewonnen! Hoe ironisch en tegelijkertijd awesome! Toegegeven, het is geen duizend euro, maar kaarten à €64,- voor een uitverkocht concert van een wereldact is een goed alternatief. Beluister het fragment van deze glorieuze overwinning hieronder.

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

P.S. Thomas (m’n broer) klinkt in het fragment nogal beduusd, omdat hij op dat moment in de rij bij het postkantoor stond om zijn OV-jaarkaart af te halen.

Laat een reactie achter